Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Jak vyrobit diplom

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Diplom si nechat můžete vyrobit na zakázku u některé naší firmy, jenž se orientuje na zhotovení reklamních a upomínkových předmětů. Stačí společnosti poslat kompletní návrh dle vašeho přání a požadavků.

Diplom DP0006

Pár dní počkáte, než se vyrobí daný diplom a expeduje. Pak už jej v konkrétní den dostanete do ruky. Mimo tohoto způsobu si můžete v eshopu pohárů, medailí a diplomů pořídit nejvhodnější model. Ten dominuje barevným potiskem ve vysoké kvalitě, krásnou grafikou a jedinečným propracováním. Za diplom zaplatíte několik korun. Například diplom v papírové podobě stojí jenom pár korun, zatímco v kovové verzi se jeho cena může vyšplhat ke třem stovkám. V nabídce najdete také diplomy ze skla na dřevěném podstavci, dřevěné diplomy a keramické diplomy atd.

Plaketa PL0062M12

A jak doma vyrobit diplom?

Takový diplom si můžete vyrobit sami doma. Není to žádná věda. A nebude vás to skoro nic stát. Je zapotřebí, abyste si rozuměli s některým textovým editorem. Neuškodí, když umíte pracovat v Powerpointu. Využít ovšem můžete také program Publisher. Počítačově zdatnější mohou sáhnout po dalších grafických programech, které jsou k dispozici i na internetu zcela zdarma. V některém zmíněném programu si rozvrhněte stránku.

Určete si konkrétně výšku a šířku diplomu. Můžete zvolit orámování stránky. Z nepřeberného množství tohoto ozdobného prvku si vyberete to nejpříhodnější. Nahoru na stránku můžete uvést název organizace, společnosti, školy či klubu.

Diplom DP0012

Tento název umístíte asi doprostřed, pod ním uvedete text „Diplom“. Nezapomeňte ani na text s umístěním, jménem a datem. Chybět by nemělo také místo na podpis. Záleží jenom na Vás, jak si text na stránce rozložíte a jaký požadovaný typ, velikost písma a barvu zvolíte.

Nakonec můžete do vámi zhotoveného diplomu ještě vložit obrázek, logo nebo jiný grafický objekt. Tento grafický detail dodá nejednomu diplomu na originalitě. Pak už jenom stačí vytisknout jedinečný diplom na papír.
 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy