Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Jaká existují dětská ocenění sportovních a kulturních akcí?

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Plánujete pustit se do pořádání dětských, sportovních, kulturních nebo jakýchkoliv jiných akcí, soutěží a klání? Pak musíte jistě zařídit spoustu věcí, aby vše klaplo na výbornou. A jednou z těch důležitých věcí jsou ocenění. Víte, čím můžete obdarovat vítěze?
 

Diplomy potěší každé dítě

Úplnou klasikou, jaká asi napadne každého, jsou diplomy. Ty potěší každého vítěze a vás moc nestojí, takže když jde o menší akci, můžete dát všem třeba i diplom za účast. Uvidíte pak tu zář a nadšení v dětských očích, že dostaly diplom, i když nezvítězily. Přitom diplom si můžete vyrobit doslova doma na koleni, z barevných papírů, ručně popsat a polepit. V našem e-shopu naleznete stovky variant pro děti i dospělé.

Papírové diplomy Diplom DP0003
Poháry

Dalším výherním atributem jsou poháry. Ty nemusí být nutně zlaté a stříbrné (pokud tedy nepořádáte Mistrovství světa v hokeji). V našem e-shopu naleznete poháry rozdělené dle cenových relací od super levných po ty luxusní. Můžete si zvolit velikost, materiál (od plastu přes sklo po kov), nechat je pozlatit či postříbřit, vymyslet na ně originální nápis pro výherce nebo na stojan poháru nechat umístit i figurku (třeba golfistu nebo tenistu, zkrátka podle typu vaší akce). Vyhrát ve sportovním klání pohár, to se totiž cení, a to zvlášť u dětí.

Poháry

Medaile

Třetím nejtypičtějším oceněním jsou medaile. Stejně jako u pohárů, můžete si je nechat zhotovit přesně podle vašich představ, z jakéhokoliv materiálu a s nápisy podle vašich představ. Samozřejmostí je krásná stuha. A rozdávat je můžete vítězům z takřka jakékoliv kategorie, od pěveckých soutěží po atletiku.

Medaile Medaile MD0028
Sladkosti

Pořádáte jen malé, lokální akce pro pár místních dětí? Pak by vám mohly stačit sladkosti jako odměna pro vítěze a zúčastněné. Buď je koupíte, nebo je sami upečete a vytvoříte (třeba jako perníkovou medaili), případně si můžete zkusit najít sponzora, který děti podaruje. Možností je spousta, výběr je jen na vás.
 


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.