Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Jaké existují americké poháry?

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Americké poháry jsou fenomenální upomínkové předměty, které rozzáří nejednu sportovní událost. Jedná se o velmi vhodné ocenění pro řadu sportovních i společenských akcí, jejíž pořadatelé se chtějí odlišit netradičním způsobem a mají v úmyslu vítězům předat skvostnou trofej, kterou jen tak někdo nepřehlédne.

Patrový pohár DT0008

Pro růžné sporty

Americké poháry lze vidět na spoustě sportovních klání a to ať jde o hokej, fotbal, tenis, golf, americký fotbal, jachting anebo motosport. Poslouží však i na poli bojových sportů či hasičských soutěžích. Zkrátka všude tam kde organizátoři chtějí z běžné akce udělat mimořádně nevšední záležitost. Zatímco pro vítěze je tato cena vskutku neocenitelná a motivuje je k ještě lepším sportovním výkonům.

 

Vyberte si z velikosti, která vám bude vyhovovat

Americké poháry se dají pořídit v různých velikostech. Nejnižší pohár dosahuje výšky 25 cm. Zato největší pohár měří přes 130 cm. V nabídce jednotlivých výrobců specializující se na tyto předměty jsou zařazeny překrásné sloupové poháry z kovu v kombinaci plastu. Tyto ocenění stát do 500 Kč. Najdou se tu i modely, jejíž cena se vyšplhá na 900 Kč. Jde o nejlevnější variantu na mramorovém podstavci. Ta může být doplněna dle přání zákazníka libovolnou figurkou, štítkem s potiskem a emblém. Na emblému se může objevit pořadí vítěze, logo, text nebo motiv daného sportu.

Patrový pohár DT0006

Americké poháry z jedinečné kovové slitiny jsou opatřeny elegantně tvarovaným podstavcem. Ocenění dominuje vytříbenými prvky, zdobnými ornamenty a módním barevným dekorem. Veškeré americké poháry se jenom lesknou. Tyto modely jsou k mání od 945 Kč.

 

Luxus nemusí být nutně nedostupný

Další variantou jsou edice pohárů v luxusním stylu. Jejich cena se pohybuje od 2000 Kč do 5000 Kč. Zákazník si může barevně doladit model sportovní ceny. Skvěle vypadá zlatočervená, stříbromodrá, zelenozlatá, zlatomodrá, stříbrozelená, zlatostříbrná kombinace. Zajímavá je karbonová barva. Některé modely dominují fotbalovým potiskem.

Americké poháry jsou dozdobeny jedinečně řešenými poháry s rozmanitými rukojetěmi, na nichž se nachází originální rytina.

Prohlédnout patrové poháry >>

 

Americký pohár na videu

 

 

 


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.