Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Krásné poháry pro nejpopulárnější sporty u nás

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Odměnit nadšené jednotlivce i týmy dětí je samozřejmost. Víte ale, že sportovní klání dospělých má také svou úroveň a ceny si žádá stejně tak? Pojďte se podívat na ty největší novinky pohárů a trofejí oblíbených českých sportů.

 

Fotbalové trofeje

Fotbal je celosvětově nejoblíbenější sport. I u nás v Česku je jeho oblíbenost srovnatelná s hokejem. V našem sortimentu najdete trofeje, medaile i poháry pro fotbalové týmy, a to jak v ekonomickém, tak luxusním provedení. Které se vám líbí?

Medaile a poháry pro hokejisty

Jsme Jágrův národ, kdo to popírá, ten snad ani není Čech, že? Ne, děláme si srandu. V republice máme mnoho talentů a musíme je neustále podporovat. Pořádejte turnaje a oceňujte mladé i starší hráče. Třeba s našimi medailemi, trofejemi nebo poháry pro hokejisty.

Země plná tenisových talentů

Ve světových žebříčcích dominuje velké množství českých jmen. Díky tomu se zvedlo povědomí a chuť se učit tenis i u nás. Tenisové turnaje jsou hojné, a proto jsme vytvořili vlastní řadu trofejí pro tenisové hráče.

Nezapomeňte na atletické přebory

Atletika – běh na dlouhou trať, vrh koulí, desetiboj, sprint, vrh oštěpem,… Atletika vyžaduje hodně námahy a na stadionech se to jen hemží během závodů. Ani tady jsme nelenili a vytvořili kolekci právě pro nejlepší atlety.

Volejbalové trofeje a poháry

Volejbal plní haly, i když nepatří mezi mainstreamové sporty. Pro vítězné týmy ve volejbalu jsme vytvořili kolekci trofejí v ekonomickém i luxusním provedení.


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy