Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Vánoční dárky pro sportovce

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Vybrat dobrý vánoční dárek není nikdy jednoduché. Vždy je to loterie. Bude se dárek líbit, udělá skutečně radost? Co koupit ale sportovci? Odborné knihy o daném sportu či sportovní vybavení nejsou špatný nápad, ale chcete něco mnohem nápaditějšího. Něco co vydrží déle, něco co bude říkat, co pro nás dané osoba znamená. Co koupit například medaili či sportovní pohár s věnováním. To nezní špatně.

Medaile jsou doménou zejména sportovních akcí, ale své místo mají všude tam, kde chceme někomu dát najevo, že si ho vážíme, vážíme si toho, co dělá, dokázal. Medaile mohou mít různé rozměry a velikosti. Jsou odlévané do silikonových forem či přímo raženy. K jejich výrobě se nejčastěji používá zinek, využívat se dají ale i mnohem zajímavější kovy. Taková zlata či stříbrná medaile může být pro sportovce velmi cenný a pamětný dárek.

Stejně jako medaile i sportovní pohár s věnováním může představovat překvapivý dárek. Jenže to nechce jen ledajaký sportovní pohár, měl by být takový, aby neskončil někde na dně skříně, ale byl vystaven na viditelném místě. Sportovní poháry se vyrábějí v mnoha provedeních. Mohou mí válcový či kvádrový podstavec, vyrobeny z plastu, dřeva, kovu či mramoru. Na pohár lze připevnit i štítek s textem.

Firem, které se výrobou, prodejem podobného zboží zabývá je více. Dárkové sportovní poháry a medaile si můžete nechat zhotovit společností BAUER s.r.o. Společnost se touto činností zabývá už pěknou řadu let. Kromě zmiňovaných výrobků si od nich můžete nechat zhotovit plakety, figurky, talíře, trofeje, kokardy, kovové diplomy a plakety, logotypy s emblémy, poklice, štítky, talíře, věnce a reklamní předměty. Zákazníci si mohou firmou nabízené zboží ze skla, dřeva či plastu laserem gravírovat. V případě zájmu o zboží tohoto výrobce můžete navštívit jeho stránky či některou z kamenných prodejen.


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.