Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Medaile k narozeninám - originální dárek pro každého

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Blíží se oslava narozenin vašeho partnera, příbuzného, kamaráda či kolegy z práce a marně tápete, co mu tentokrát darovat? Nejlepší dárek je ten, který obdarovaného překvapí, potěší a pobaví dobrým nápadem a provedením. Všechna tato očekávání naplní pamětní medaile k narozeninám! Tento netradiční a zajímavý dárek určený nejen narozeninovým oslavencům se stává stále oblíbenější formou originálního blahopřání, které potěší malé i velké.

dárek

Netradiční blahopřání

Pomocí medaile lze oslavenci vtipnou a zajímavou formou vzdát holt vůči dosavadním životním úspěchům, dovršení úctyhodného věku či završení životního jubilea. Narozeninové medaile se vyrábí z různých kovů, mohou mít lesklý povrch a dokonce je možné text vytvořit na zakázku přesně podle přání. Na výběr je obvykle i mnoho již připravených medailí, kterými lze blízkého obdarovat okamžitě.

 

Originální dárek překvapí i potěší

Je tak trochu v lidské přirozenosti, že rádi dostáváme vyznamenání a symboly uznání. A právě to narozeninová medaile představuje. Oslavenec může dar přijmout jako netradiční a zábavný dárek, ale nezřídka dar přijme se vší vážností a jako výraz skutečného uznání. Záleží vždy jen na pojetí, v jakém kontextu medaili předáme, s jakým textem a úmyslem. V každém případě je zaručeno, že oslavenec bude příjemně překvapen tímto netradičním dárkem.

 

Medaile nejen k narozeninám

Vtipnou či zcela vážně míněnou medaili samozřejmě můžeme svému kamarádovi, příbuznému či kolegovi věnovat i při jakékoliv jiné příležitosti. Ideální může být například dovršení pracovního jubilea, oslava výročí svatby (medaile pro nejlepší manželku) či použití jako trofej do táborových her. Medaile jednoduše potěší každého, vždy a všude. A úplně nejlepší výhoda medaile na závěr - pokud někoho obdarujete medailí, je vysoce pravděpodobné, že časem také dostanete svou vlastní, kterou se budete moci pyšnit.

 

Prohlédnout medaile


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy