Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

10 nápadů pro dárky pro hráče badmintonu

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Není snadné koupit vhodný dárek, když má váš blízký narozeniny, výročí nebo ho chcete potěšit drobnou maličkostí. A když k tomu ještě přidáte skutečnost, že je nadšeným hráčem badmintonu, výběr je skutečně nelehký. Inspirujte se našimi tipy.

 

Čím překvapit badmintonového hráče

Potítka

U badmintonu nemůžete spoléhat na odraz míčku a musíte jej odehrát ve chvíli, kdy se objeví na vaší polovině kurtu. Je to velmi rychlý a náročný sport, kde o fyzickou námahu není nouze. Kvalitní potítko umístěné na zápěstí pomáhá během hry otřít čelo a naplno se věnovat výkonu bez nutnosti běžet pro ručník.

 

Čelenka

Sportovní čelenka se hodí pro pány i dámy. Ochrání hráče před potem a pomůže ukáznit i účes, který by mohl bránit v dobrém rozhledu.

 

Ručník a osuška

Po každém pobytu na kurtu následuje důkladná a vítaná sprcha. A do sprchy se nelze vypravit bez ručníku a osušky. K dostání jsou i ručníky a osušky s motivem rakety!

 

Sportovní taška

Vybavení na kurt je třeba pohodlně a přehledně uložit. Sportovní tašky, které mají zvlášť přihrádky na obuv a na ostatní vybavení jsou perfektním dárkem. Velikost volte podle délky rakety tak, aby byla schovaná celá v tašce.

 

Funkční triko

Pohodlná hra znamená především pohodlné oblečení. Je třeba zakoupit funkční triko, které je uzpůsobené pro náročné sporty, a to nejen materiálem, ale i větracími otvory.

 

Sportovní dres

Náročnější investici představuje zakoupení celého sportovního dresu, tedy funkčního trika, doplněného o šortky nebo sportovní kalhoty ve stejném motivu. Na kurtu stylový dres vypadá výborně.

 

Láhev na nápoj

Namáhavý sport nelze provozovat bez možnosti občerstvení a první po čem každý hráč sáhne je jistě láhev s nápojem. Pořiďte láhev s dostatečným objemem a pohodlným plněním.

 

Šátek

Jen co vysvitne sluníčko, je třeba se před ním na venkovních kurtech chránit. Pokrývka hlavy je vhodným dárkem pro muže i pro ženu.

 

Šortky

Pánové jistě ocení sportovní šortky s kapsami, pro dámy jsou perfektním dárkem ty, které vypadají jako krátká sukýnka, uvnitř však skrývají nohavice. Jsou pohodlné a elegantní.

 

Bandáž

Při tak náročném sportu jako je badminton je třeba chránit namáhané klouby. Nejrůznější bandáže, které natáhnete přes loket, kotník nebo koleno pomáhají předcházet bolestivým úrazům.

 

Trofeje či medaile

Řekněte, že váš kamarád je nejlepší badbintonista. Darujte mu trofeje pro badminton

 Akrylátová trofej ACBTM10

Určitě není třeba kupovat novou raketu nebo míček. Takovou výbavu si každý hráč rád pořídí podle sebe. Ale jak sami vidíte, můžete pořídit mnoho užitečných doplňků.


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy