Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Diplomy ke stažení zdarma

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Každý, kdo pracuje s dětmi, někdy potřebuje ocenění jejich sportovních, uměleckých, vědomostních, ale i jiných dovedností. Děti mají rády, když za své snažení dostanou nejen ústní pochvalu, ale také hmatatelnou odměnu, kterou mohou ukázat rodičům, pochlubit se s ní kamarádům a pak si ji doma vystavit. Nejčastěji takovou odměnou bývá papírový diplom. A přiznejme si, že i nám dospělým papírové ocenění našich schopností udělá radost.

Pro ty, co neumí kreslit

Navrhovat a tisknout si vlastní originální diplomy například jen pro jeden sportovní klub, výtvarný kroužek nebo skautský oddíl se nevyplatí. A také ne každý z nás je výtvarně natolik zdatný, aby si takový diplom byl schopen sám nakreslit. Naštěstí si již dnes na několik kliknutí můžete stáhnout hotové diplomy a jen si je vytisknout.

Jak na to?

Pokud vám stačí gramáž kancelářského papíru, vytisknete je na domácí tiskárně. Ale diplomy jsou obvykle tištěny na tvrdším a trvanlivějším papíru s vyšší gramáží a ten nemusí běžná tiskárna zvládnout. V takovém případě se ale můžete obrátit na jakékoli kopírovací centrum, které vám diplomy vytiskne na požadovaný papír. Jsou-li diplomy jednobarevné, můžete si vybrat i barvu papíru a mít tak třeba růžové diplomy pro malé slečny a modré pro kluky. Existují samozřejmě také barevné diplomy, které se tisknou na bílý podklad. Píšete-li na diplom jméno, případně další informace ručně, není vhodný lesklý povrch papíru, protože na něj se hůře píše, případně se text snadno rozmaže. Volte proto raději povrch matný.

V našem eshopu a na prodejnách najdete diplomy s nejrůznějšími motivy od dětských postaviček a symbolů různých sportovních disciplín přes obrázky inspirované filmy či seriály až po diplomy pro malé koumáky, znalce cizích jazyků či umělce. Najdete tam také univerzální diplomy, kde si konkrétně disciplínu můžete sami dopsat. 

 

Sportovní diplomy ke stažení

Diplom DP7

 

Diplom DP9

 

Diplom DP10

Diplom DP15

Diplom DP16

Diplom DP21

 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy