Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Hokej pomůže lidem v Martinu

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Hokejový zápas plný hvězd a známých osobností, vystoupení zpěváků a komiků, soutěže pro diváky, autogramiáda. Populární charitativní akce se uskuteční v sobotu 14. září 2019 na zimním stadionu ve slovenském městě Martin.    

 

Na co a na koho se těšit?                   

Vrcholem akce bude exhibiční hokejový zápas mezi českým týmem HC Olymp Praha a výběrem složeným z osobností města Martin a blízkého okolí. Střetnutí bude trvat zřejmě 2x20 minut.   

HC Olymp Praha je veden kapitánem hercem Martinem Dejdarem, jeho dres oblékají také legendární brankář Dominik Hašek, bývalí hokejisté Jaroslav Nedvěd a Josef Beránek, olympijský vítěz Aleš Valenta, zpěvák Sagvan Tofi, herec Pavel Nový, komik Miloš Knor, bývalý fotbalista Ivan Hašek, sportovní komentátor Jiří Hölzel, expremiér Mirek Topolánek a mnohé další známé osobnosti ze světa kultury nebo sportu.   

Kromě hokeje budou k vidění vystoupení zpěváků a komiků, představení krasobruslařů, kaskadérů a maskotů, soutěže pro diváky, tombola či autogramiáda. Program začíná ve tři hodiny odpoledne, konec je naplánován na šestou hodinu.    

 hokej

Kdo může přijít?                

Nejen sportovní a hokejoví fanoušci, ale rovněž rodiny s dětmi a všichni, kteří chtějí přispět na dobrou věc. Kapacita stadionu v Martinu dosahuje přes čtyři tisíce diváků, vstupenky lze již nyní zakoupit v síti ticketportal. Prodávají se za jednotnou cenu devět eur (asi 225 korun).    

 

Komu akce pomůže?           

Výtěžek akce poplyne nedávno založené nadaci Nová Šanca, kterou zřizuje město Martin. Nadace pomáhá dětem ze sociálně slabých rodin, potřebným seniorům a obecně rodinám v sociální, ekonomické a existenční nouzi.      

Událost s názvem „Pomáhejme hokejom“ organizuje město Martin spolu s občanskými sdruženími Nobis Prospere a Nie Je Nám To Lahostajné.


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy