Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Jak sledovat sport na internetu?

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Každý fanoušek sportu se zajisté dostal do situace, kdy nemůže sledovat jeho oblíbený sportovní zápas v televizi. Pokud takováto situace nastane, není však zápas ztracený. V dnešní době totiž není vůbec problém sledovat sport na internetu. Abyste tedy svůj oblíbený sportovní zápas nepropásli, stačí když v dané době budete mít po ruce počítač nebo chytrý telefon a připojení k internetu.

Existují pak tři různé způsoby, jak sledovat sport na internetu. Při prvním způsobu nepotřebujete ke sledování zápasu ani nijak rychlý internet, nevýhodou je však to, že neuvidíte ani přesně to, co se na hřišti děje. Jedná se totiž o sledování sportovního zápasu pomocí textových komentářů. Díky nim si budete moct na webové stránce přečíst všechny akce či góly, které se v daném utkání odehrály. Jsou zde uváděny minutu po minutě, přesně tak jak se daný zápas vyvíjel. Zpravidla se na dané webové stránce nachází také chat, takže budete moct vše probrat s ostatními.

www.onlajny.com/

sport.idnes.cz/

Pokud vám tato forma sledování sportu na internetu nevyhovuje, nabízí se druhý způsob, tedy poslouchání online komentářů z rádia. Díky živému vysílání skrz rádio budete uvedeni více do děje zápasu, navíc si většinou můžete nastavit kvalitu poslechu. Ta však závisí také na rychlosti internetu, takže čím rychlejší je vaše připojení, tím lepší budete mít kvalitu zvuku.

www.rozhlas.cz/radiozurnal/portal/

www.play.cz/radia-a-televize/radio-gol-1-sportovni-radio-v-cr/

Poslední možností, asi tou nejoblíbenější a nejdokonalejší, je sledování televizních přenosů přes internet. V tomto případě budete však potřebovat opravdu dobré připojení k internetu, aby se vám nesekal ani obraz, ani zvuk. Výhodou sledování online televizních přenosů je to, že budete moct shlédnout jednak české sportovní zápasy, ale také ty zahraniční, které byste ani většinou neměli možnost sledovat v televizi.

www.livesport.cz/

www.ziveprenosy.cz/

www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani/

www.tipsport.cz/tv

www.tvlink.cz/sport/


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.