Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)
Jak vystavit medaile, aby byly stále na očích?

Jak vystavit medaile, aby byly stále na očích?

Martin Sojka 06. 02. 2023 Zajímavosti

Medaile byste rozhodně neměli nechat povalovat se v šuplíku, kde se na ně bude akorát prášit. Nebojte se je proto vystavit u vás doma, kde můžou být nejen ozdobou pro interiér, ale i pohlazením pro duši, kdykoliv kolem nich projdete. A pokud budete mít doma návštěvu a chcete se vyhnout trapnému tichu, vždy se dá téma konverzace nenápadně nasměrovat k vašim oceněním.

 

Chcete mít své sportovní úspěchy neustále na očích, ale nevíte, kam s nimi?

První krok máte za sebou. Rozhodli jste se, že v krabici je vašich medailí škoda a když už jste je pracně získali, chcete je vyvěsit. Ale kam s nimi?

medaile v poháru vystavená

Zapomeňte na hřebíky ve zdi

Pokud vás napadlo pověsit medaili na hřebík, není to příliš dobrý nápad. Pověsit tam můžete za pár let maximálně vaši kariéru, ale jinak to opravdu nevypadá hezky. Pokud už chcete ocenění vystavit, udělejte to trochu stylově. Nikomu se totiž hřebík vražený ve zdi líbit nebude.

 

Krása v jednoduchosti

Nejsnazším řešením je nástěnka. Nejenže na ni můžete umístit medaile, je to ideální místo, kam připnout i fotky z akce a diplomy. Tak budete mít vše pohromadě a kdykoliv se na nástěnku podíváte, připomene vám vaše úspěchy. A zároveň bezpochyby přitáhne pohled každé návštěvy, kterou si domů přivedete.

medaile na stole

 

Osvědčená klasika

Pokud si stále prohráváte s myšlenkou, že si pověsit medaile na zeď, je tady mnohem elegantnější možnost.

Existují speciální držáky na medaile, které můžou být dřevěné, nebo akrylátové. A co víc, můžete si na ně nechat vyrýt i nějaký text. Nejenže to bude vypadat dobře, ale vždy budete vědět, o jakou medaili se jedná.

Akrylátová trofej MDAHOLDM04

Polička vítězů

A pokud chcete zvolit ještě jednodušší, ale stejně efektivní variantu, můžete je umístit na polici. Je to viditelné a zároveň praktické místo, které s lehkostí zapadne do designu vaší domácnosti.I zde můžete přidat fotografie v rámečku a diplomy, aby police nepůsobila chudě.

 

Polička na poháry a medaile

Pokud se vám daří ve sportu, v hobby závodě, nejrůznějších soutěžích a mistrovství, jistě také nějaké ceny máte. Kam ale s nimi? Nejlépe na místo, kde budou stále na očích připomínat dosažené úspěchy. Polička na poháry a medaile je pak výborným řešením. Umístit ji můžete do síně slávy, do pokoje, na chodbu i na jakékoli jiné reprezentativní místo. Polička na poháry a medaile poskytuje skvělý prostor k odložení nejrůznějších cen, ale také i možnost, kam si zavěsit nebo uložit medaile. Mějte svá vzácná ocenění za svůj talent na jednom místě.

FAQ

Návod, jak pověsit medaile na zeď?

Máte dvě možnosti. První je zavěšení na věšák na medaile, který upevníte pomocí vrutů či oboustranné lepící pásky na zeď. Další možností je přilepení medaile přímo na zeď, případně zavěšení medaile se stuhou na hřebíček, který připevníte do zdi.

 

 

 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy