Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Jaké jsou možnosti ocenění zaměstnanců?

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Vaši zaměstnanci netouží jenom po finanční odměně, kariérním žebříčku a lepších pracovních vztazích, ale taktéž chtějí být patřičně oceněni. Teď ke konci roku je ten správný čas jim jejich přání splnit. K tomu Vám mohou posloužit originální upomínkové předměty, jako jsou sportovní poháry. Ty můžete například předat lidem, kteří dosáhli v práci vynikajících výsledků. Ideální by bylo, kdybyste jim toto ocenění odevzdali před zraky všech zaměstnanců. K tomu jistě budete mít možnost na firemním večírku či party. Než však k tomu dojde, nevyhnete se výběru těch správných modelů. Budete se zajímat o vzhled, barvu, tvar a v neposlední řadě i o cenu, tak abyste se vešli do rozpočtu. Někteří z vás budou chtít tento produkt oživit originálním emblémem a štítkem. Z výběru máte několik variant. Poohlédnout se můžete u společnosti Poháry Bauer s.r.o., která nabízí široký sortiment nezapomenutelného ocenění za přijatelné ceny.

Ukázka ocenění zaměstnance

Ukázka ocenění pro zaměstnance v podobě pohárů

Na stránkách obchodu pohary-bauer.cz si standardně prohlédnete již zmíněné poháry, trofeje, figurky na podstavci, diplomy, plakety, medaile, talíře, věnce a reklamní předměty. Dále jsou tu k sehnání štítky, poklice, kokardy i doplňky stravy.

Ocenění zaměstnance v podobě poháru

V ocenění zaměstnanců jsou oblíbené i plakety

Poháry jsou tu roztříděny do cenových sekcí a to na SUPER EKONOMY, EKONOMY, STANDARD a LUXUS. V prvním oddělení naleznete nejlevnější modely pohárů, jejichž cena se pohybuje od 78 Kč. Ve druhé sekci objevíte poháry v cenové relaci 96­-1106 Kč. Třetí oddělení ukrývá jednotlivé modely od 199 Kč a výše. Ty se hodí pořídit na společenské i sportovních akce. V poslední kategorii lze si obstarat samostatné luxusní poháry, tak i kolekce za několik desítek tisíc korun. Ty dovedou každé akci navodit jistou osobitost a noblesu. Krom těchto sekcí jsou tu k mání keramické poháry na hnědém podstavci, putovní poháry o průměru 26 a 28 cm, patrové poháry ve zlatavém nebo stříbrném designu.


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.