Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Kam na lyže na Jižní Moravě? Vyzkoušejte Němčičky

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Za sněhovými radovánkami se většinou vydáváme do hor. Ať už do těch českých, nebo rakouských. Do Alp to Brňáci mají, co by kamenem dohodil, ale víte, že skiareál Němčičky jsou ještě o poznání blíž?

 

V areálu Němčičky, který se nachází kousek od Velkých Pavlovic, najde rodina s dětmi vše, co potřebuje pro pořádnou lyžovačku.

 

Co mě vyveze nahoru?

Najdeme tu hlavní vlek typu poma, který poslouží zkušenějším lyžařům. Vlek má dostatečnou kapacitu pro pohodlné obsloužení 600 metrů dlouhé sjezdovky. Pro nejmenší je tu pak k dispozici pojízdný pás, který je pro začínající lyžaře ideální volbou, a navíc je zdarma. Dlouhý je 21 m.

 

Ráno Vás uvítá manšestr, večer příjemná atmosféra

Pokud patříte mezi manšestrové vyznavače, nebojte se, že ho u nás nenajdete. Stačí být na sjezdovce s otvíračkou a uvítá vás právě on. Ve všední dny buďte na značkách v 9 h., o víkendu ve 13 h. Pokud jste naopak noční ptáci, můžete zvolit večerní lyžování od 16 h. Ať už vyrazíte kdykoli, vždy u nás najdete dostatek sněhu. Areál má totiž pět sněžných děl, kterými si v případě nepřízně počasí obstará sněhovou pokrývku.

němčičky

 

Možnosti ubytování

Pokud si chcete být jistí tím, že na svahu budete mezi prvními, můžeme se u nás ubytovat, a to za velmi příznivé ceny. Areál nabízí ubytování v penzionu pod vlekem, kde během zimní sezóny zaplatíte 400 Kč/noc za dospělého a 100 Kč/noc za dítě do 12 let věku.                    

 

Začátečníky vezmeme pod svá křídla

Jestli se na svah chystáte se začínajícím lyžařem a na roli učitele se sami necítíte, můžete využít služby lyžařské, případně snowboardové, školy.  Tam se o vaši ratolest postará zkušený lektor, obrněný trpělivostí a vyzbrojený úsměvem. O víkendu v dopoledních hodinách je navíc sjezdovka zcela vyhrazena pro víkendové lyžařské kurzy, takže o bezpečnost na svahu se bát nemusíte. A že jste nestihli pořídit pořádné vybavení? Nevadí, k dispozici vám je půjčovna, kde najdete vše potřebné, případně servis lyží.

 

A co sladká odměna?

Samozřejmostí je občerstvení na svahu, kam se můžete jít posilnit, pokud už vás zimní radovánky na čerstvém vzduchu unaví. Co by to bylo za lyžovačku bez palačinek či zmrzlinového poháru?

 

Kolik mě to bude stát?

Jízdné je řešené pomocí bodového systému. Když si například nakoupíme 230 bodů, bude nás to pro dospělého (nad 16 let věku) stát 200 Kč, pro děti pak 170 Kč. Každá jízda je pak za 10 bodů, u večerního lyžování za 12 bodů. Nemusíte se tedy stresovat ubíhajícím časem, zajít si na něco dobrého, kdykoli budete mít chuť, a v klidu tak u nás strávit klidně celý den.


 němčičky

 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy