Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)
Kde sledovat sport online - zdarma i placené řešení?

Kde sledovat sport online - zdarma i placené řešení?

Martin Sojka 04. 02. 2023 Zajímavosti

Fotbal, hokej, cyklistika, MotoGP, Formule 1, basketbal. Tenis, Oktagon, MMA… Dnes lze sledovat velké množství sportovních přenosů on-line, ale nelze najít jeden kanál, kde jsou všechny přenosy. Každá stanice má jiná vysílací práva. Přinášíme vám přehled, kde lze přenosy sledovat a jaká mají aktuálně exkluzivní vysílací práva.

 

ČT Sport

Na webových stránkách lze sledovat jak živý přenos ČT4 sport, tak i exkluzivní on-line přenosy. Sledování je zdarma, občas vzhledem k vyššímu vytížení se přenosy zasekávají. Lze zde sledovat mimo jiné Evropskou fotbalovou ligu, Fortuna ligu, EURO, MS v hokeji, Tipsport extraligu, tenisové přenosy, golf, kanoistiku, Rally Dakar, Tour de France, lyžování, basketbal, dostihy atd.

 

O2 TV Sport

O2 TV funguje nejen na televizi, ale také on-line. Stanice je placená. Má vysílací práva například na Ligu mistrů, Fortuna ligu, Premier League, Tipsport extraligu, tenisová WTA turnaje atd.

 

Nova sport 1 a 2, Voyo

On-line televize fungující nejen na smart TV, ale také na PC, tabletu či mobilu. Stanice je placená. Má vysílací práva například na Evropskou fotbalovou ligu, 1. Francouzskou fotbalovou ligu, Anglický fotbalový ligový pohár, NHL, Moto GP, bojové sporty, box, basketbal, šipky atd.

 

Tipsport, Chance, Fortuna

I sázkové kanceláře dnes vysílají sport on-line. Některé přenosy jsou zdarma a jiné placené. Lze zde sledovat například házenou, La ligu, El Clasico, FA Cup, lední hokej, NHL, KHL, VHL, Australian Open, Wimbledon atd. Tip: například Tipsport umožní za provedenou sázku (30 Kč/měsíc) sledovat většinu atraktivních placených sportovních utkání.

 

YouTube, Facebook

I na YouTube a Facebook se dají nalézt živé on-line přenosy sportovních událostí. Většinou se jedná o méně sledované sporty, ale lze zde nalézt i lední hokej, fotbal, dostihy, florbal atd.

 

Další sportovní kanály

Mimo zmiňovaných lze sledovat sport například na Sport1, Sport2, RTVS, Eurosport, Oragne Sport, Livesport, Seznam TV, sport.cz, Digi Sport, SazkaBet, Oktagon.TV, Premier Sport, Golf Channel atd.

 

Sledování zápasů online

Existují další specializované servery, mezi oblíbené patří například server https://ziveprenosy.cz/, který umožní sledovat většinu sportovních utkání online a zdarma.


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.