Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Medaile na zakázku

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Medaile již dávno nepatří na krky pouze vítězům velkých soutěží. Nechat si je vyrobit můžete i vy.  Ať už jako odměnu za účast na vaší události, nebo jako originální dárek. Nemusíte se již ani omezovat pouze předepsanými vzory, rádi vám je vyrobíme na míru dle vašeho návrhu.

 

medaile zakázka  

 

 Prohlédnout další ukázky zakázkové výroby >>

 Další naše služby:

 

Zaujala vás naše nabídka?

Pošlete nám poptávku. Zdarma vám vytvoříme cenovou nabídku.

 

Jak na medaile s vlastním textem?

  • vyberte si klasickou či akrylátovou medaili
  • zvolte si vhodný text
  • náš grafik vám připraví grafický návrh potisku ke schválení
  • po schválení vám medaile s vlastním textem vyrobíme a dodáme až domů
  • překvapivě výhodné ceny i pro malé série. Poptejte ceník a nacenění zdarma.

 

 

Další informace o medailích

Existuje mnoho druhů medailí: sportovní, účastnické, firemní, pamětní, dětské či různé druhy dárkových. Pro již hotové medaile nabízíme možnost vyrytí vámi vymyšleného textu do již předpřipravených modelů. Pokud byste si nevybrali, můžeme přivést k životu celý váš návrh, přičemž se nekladou meze ani tvaru, ani obsahu. Pokud nevládnete schopnostmi profesionálního grafika, rádi design dle vašeho přání sami vytvoříme.

 

Materiály a postup výroby medaile na zákazku

Medaili lze nechat vyrobit takřka z jakéhokoli kovu či speciálního akrylátu, který nabízí možnost nových tvarových variací.

Aby bylo možné medailí obdarovaného dekorovat, potřebujete také stužku. Zvolit si můžete uchycení pomocí očka, dírky, drážky či obráceného očka. Stuhy nabízíme v mnoha variantách včetně potisku na přání zákazníka. K luxusnějším variantám patří saténová stužka, nejčastěji se používá stuha šitá do véčka s karabinou. Kromě klasické stužky na krk existuje také takzvaná řádová varianta, která se uchycuje k oděvu na krátké stuze. Nabídku doplňujeme také krabičky, v nichž si může obdarovaný medaili dále uschovat.

 

Medaile s vlastním potiskem

Připomínkou soutěže, které se sportovec účastnil, je obvykle medaile. Pro jejich výrobu se používají kovy, a to buď s vtlačným obrázkem, nebo naopak vystouplým. Medaile je ovšem možné vyrobit také s vlastním potiskem, kterým může být libovolný obrázek, symbol nebo také text, jenž by připomínal konkrétní soutěž, k níž se medaile vztahuje. Obrázek k medaili s vlastním potiskem lze navrhnout ve zvláštním editoru, do něhož se zadají jednotlivá data a doplní připomínky k umístění potisku na medaili. Zároveň je třeba uvést počet kusů medailí, jež je třeba vyrobit.

 

Medaile s nápisem

Není nic lepšího než stát na stupních vítězů s krásnou odměnou, jakou jsou medaile. Ty nesmí chybět na žádné soutěži, neboť nic neumocní radost ze získaného ocenění tak moc jako památka, která vydrží do konce života a stane se ozdobou nejedné stěny slávy.

Jedná se nejen o skvělý doplněk k vyhraným pohárům, ale i jako výhra sama o sobě. Medaile jsou k dostání v různém provedení, z nichž si každý vybere to pravé. Na každou z nich lze také přidat personalizovaný nápis, který soutěžícím může připomínat nejen umístění, ale i název soutěže, datum nebo místo konání. Popis můžete zvolit dle vašeho uvážení a přesně ho přizpůsobit vašim požadavkům. Z medailí tak vytvoříte nejen zasloužené odměny a talismany, ale i krásné vzpomínky pro všechny vítěze.

 

Výroba pamětních medailí

Aby mohly pamětní medaile putovat přímo k vám, je třeba je vyrobit. Nejprve je třeba vybrat materiál, který se na medaile použije. Mezi nejčastější materiály se řadí kov. Možné je využití plastu. Co vše je třeba učinit při výrobě pamětních medailí?

Průvodce výrobou

Po výběru vhodného materiálu je důležitý grafický návrh samotné medaile, který znázorní vzhled a případné doplňky. Vždy je třeba vycházet z přání klienta. Dále se za pomocí moderních technologií vytvoří medaile, kterou pak bude možné zkompletovat do finální podoby. Pak už může putovat těm, kteří ji záslužně získají a bude se vyjímat v jejich pokojících, obývacích pokojích, nebo v kancelářích

Při výrobě medailí se klade důraz na kvalitu, díky které se pyšní moderním vzhledem, a také rychlost zpracování. Nechat si vyrobit pamětní medaile na zakázku vám zajistí jedinečný kousek pro ty, jimž bude medaile určená.

 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy