Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Medaile pro děti k vytisknutí

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Děti jsou hraví tvorové, kteří mají ve velké oblibě různé soutěže, v nichž mohou poměřovat svoje síly nebo dovednosti s ostatními dětmi. Milou odměnou vítězi bude jistě medaile pro děti k vytisknutí s originálním designem.  Medaile je výrazem toho, že dítě je v něčem dobré a že se mu podařil výborný výkon, za který si tu medaili skutečně zasloužilo. Pochopitelně, že každé dítě medaile potěší, proto není vůbec od věci připravit medaile i pro ty děti, které se neumístily na prvních třech pozicích. Už i samotná účast dítěte na soutěži se cení, proč tedy dětem neudělat radost? Jejich rozzářené oči a radost z ceny za to přeci stojí.

 

Nabízíme unikátní možnost potisku medailí na míru, včetně individuálních tvarů a barev. Díky unikátní technologii akrylátového materiálu jsme schopni vyrobit originální medaile již od několika kusů.

 

Prohlédněte si medaile k vytisknutí

Akrylátová medaile MDAZ0011M11

 

 

Akrylátová medaile MDAS0010

 

Akrylátová medaile MDA2018M19

 

Akrylátová medaile MDA20M45

 

Akrylátová medaile MDA0011M2

 

Akrylátová medaile MDA0010M12

 

 

Medaile pro děti šablona k inspiraci

Zvlášť dětské zápolení si zaslouží podporu. A odměnu. Děti nejvíc potěší, když dostanou medaili jako dospělí. Jedná se o ocenění jejich schopností a také o skvělou motivaci pro další rozvíjení. Chcete si takovou medaili udělat sami? Máme pro vás šablonu. Šablona na medaile pro děti je snadným způsobem, jak si vytvořit originální cenu. Šablonu můžete vytisknout, vystřihnout a používat k obkreslení. Vyrobit pak můžete medaile papírové, dřevěné, textilní nebo třeba plastové. Každý kousek tak bude jedinečný a pro děti o to větší radostí. Medaile pro děti – šablona – užijete doma pro své děti, v mateřské školce i ve škole, v kroužcích, ve škole v přírodě nebo třeba na táboře.

medaile pro děti šablona

 

 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy