Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Nejlepší knihy o sportu – tyto patří mezi TOP 10

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Knihy ze sportovního segmentu jsou dlouhodobě velmi populární. Jste sportovním fanouškem, nebo chcete některého z vašich blízkých obdarovat? S těmito tituly nešlápnete vedle. Vybrali jsme pro vás nejlepší sportovní knihy na trhu.

 

Jez a běhej

Autorem této knihy je Scott Jurek. Jejím hlavním unikátem je fakt, že jde o autobiografickou publikaci založenou na vlastních zkušenostech. Kombinuje rady spojené s během, ale i správným stravováním – včetně mnoha receptů.

 

Vegan v kondici

Unikátní kniha pro každého, kdo chce jít cestou alternativního stravování a zároveň ukázat, že tento směr nijak neodporuje snaze být v dokonalé kondici. Autor Brendan Brazier poradí, jak na to.

 

Plavání

Knih se stejným názvem najdete na trhu mnoho. Za tou nejlepší stojí Terry Laughlin. Je unikátním popisem metod, jak zvládnout tento sport. Bez ohledu na zkušenosti, věk, současné proporce a váhu.

 

Těhotná a fit

Kniha od Kristiny Pintové a Rachel Kramerové ukazuje, že těhotenství nemusí být spojen o se stopkou aktivního životního stylu. Poradí každé mamince, jak aktivně a hlavně správně a bezpečně sportovat i v období těhotenství.

 

Přes čáru – můj příběh

Kniha určená pro každého sportovního fanouška. Je životním příběhem jednoho z nejdražších fotbalistů na světě, kterým byl Luis Suárez. Popíše nejenom svou kariéru, ale otevře i temnou stránku spojenou s mnoha jeho zkraty.

Přes čáru - Můj příběh - Suárez Luis

 

Fubi – nejlepší fotbalista v galaxii

Nejlepší knihy o sportu nemusí být určené jenom dospělým. Tato, kterou napsal Günther Karsten, to jenom potvrzuje. Jejím základem je hned 50 tipů pro každého malého fotbalistu, který touží být nejlepší.

 

Jiná Gabriela Koukalová

Novinka, o které se mluví stále více. Ukazuje dosud neznámou stránku Gabriely Koukalové. Ta se nesoustředí jenom na své soukromí, ale popisuje mnoho zajímavých faktů, které se týkají stále populárnějšího biatlonu.

 

Trénink vězně

I knihu, kterou napsal Paul Coach Wade lze zařadit do segmentu těch sportovních. Popisuje metody posilování, které jsou využívány hlavně ve vězeňských celých. Mohou pomoci tomu, kdo chce cvičit doma, a to v podstatě bez pomůcek, výbavy a přitom z důrazem na efektivitu.

 

Labyrint pohybu

Kniha, kterou napsal profesor Pavel Kolář. Špičkový fyzioterapeut, kterému rukama prošlo mnoho sportovců. V knize poukazuje na to, že se lidé hýbou nejenom málo, ale i špatně. A to i v segmentu rekreačního sportování.

Trénink vězně - Jak se osvobodit od slabosti - využití ztraceného tajemství síly nutné k přežití

Pchjongčchang 2018 - XXXII. Zimní olympijské hry

Kniha, kterou napsal Viliam Buchert už dle názvu jasně napovídá, co přináší. Jsou to největší okamžiky her v jihokorejském Pchjongčchangu.

 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy