Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Novinky v roce 2017 – trofeje, medaile a poháry

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Vytvořili jsme pro vás nové, především akrylátové, trofeje pro ocenění sportovců. Které to jsou?

1. Trofeje pro chovatele holubů

To byste ani tak nečekali, že? Holubáři u nás ale mají každoročně několik přehlídek svých holubů. Tradice holubářství je již z dob Rakouska Uherska u nás zakořeněná. Proto jsme navrhli i trofeje pro tento tradiční „sport“. Jak se vám líbí trofeje s holuby?

2. Trofeje pro děti

Myslíme i na ty nejmenší. Na konci roku ve školce pořádají sportovní soutěže a co pak dětem dát kromě sladkostí za odměnu? No přece naše dětské trofeje. Vyjímají se na nich animované postavičky zvířátek. Stejně tak můžete malé děti ocenit na sportovních dnech, domácích kláních nebo na oslavách narozenin s jejich kamarády. Uvidíte, jak se jim rozzáří očka.

3. Nová kolekce hokejových trofejí

Kdo neskáče, není Čech! Hokej i fotbal jsou v Česku srdcovou záležitostí. První jsme si ale v tomto zimním období vzali do parády právě ty medaile a trofeje pro vítězné týmy v ledním hokeji. Vyberte si z akrylátových medailí a trofejí, určitě najdete ty, co se vám budou líbit.

4. Trofeje pro zimní sporty

Zimní sporty potřebují také své medaile. Curling, běžky, slalom, krasobruslení, rychlobruslení, snowboarding,… řekněte sport a my máme speciální design medaile. Zapracovali jsme na nových variantách trofejí pro zimní sporty

 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy