Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Poháry jako dárky pro muže

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Vybrat dárek pro muže není snadná záležitost. V každém případě je to sázka do loterie. Každý dobře ví, že nelze obdarovaného potěšit kdejakou tretkou. Vždy to musí být něco originálního, třeba i nevšedního. Připadat v úvahu mohou i tradiční dárky, k těm nejobvyklejším patří dárkový koš plný výtečných uzenářských pochoutek, lahvinka dobrého vína, láhev skotské whisky, značkový rum nebo ručně balené doutníky v dřevěné krabičce.

 

Od alkoholu k hodinkám

Běžně se mužům pořizují také zapalovače v atypických tvarech, nože s ryteckými ornamenty, placatky v limitované edici, exkluzivní hodinky s všemožnými vymoženostmi a jiné znamenité drobnosti. V kurzu jsou i mnohem nápaditější dárky jako poháry s věnováním, které leckterému obdarovanému připomenou, jak ho jeho blízcí mají stále rádi.

Pohár EKONOMY E23

 

Darujte originální dárek v podobě poháru

Poháry jsou skvělý dárek pro muže, který každý vystaví všem na obdiv. Tento druh trofeje můžete pořídit v různých velikostech, tvarech, barevných variantách a propracováních. 

Poháry se mohou pochlubit neokoukanými liniemi a jedinečnými křivkami, taktéž i velmi žádanými detaily. Veškeré poháry jsou opatřeny kvádrovým nebo válcovým podstavcem. Ten je k mání ze dřeva, mramoru, kovu či plastu. Na přední straně podstavce se připevňuje štítek s textem.

Poháry mají masivní anebo subtilní nožku, která je dozdobena rytinou. Dále tu je místo i na emblém. Rovněž zdobné prvky se nachází i na kalichu. Za zmínku stojí také různě vytvarovaná ouška.

Skleněný pohár BC1

Veškeré nabízené poháry excelují blyštivě lesklým vzhledem. V nabídce těchto ocenění lze prakticky objevit pestrou škálu modelů na podstavci. V našem obchodě se prodávají jak zlaté, stříbrné a bronzové poháry, tak i verze v červeném, modrém a zeleném dekoru. Luxusní dojem navozují sady ocenění ve stříbrozlatém provedení.


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.