Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Poháry Olomouc

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Pořádáte sportovní utkání, výstavu psů, kulturní, firemní akci či turnaj? Jste jednotlivec a chcete obdarovat své blízké pohárem, medailí či trofejí a zároveň jste z Olomouci a hledáte poháry Olomouc?

Navštivte naši nově otevřenou prodejnu v Olomouci. Můžete si zde problédnout, zakoupit či vyzvednout zboží objednané z našeho e-shopu. Veškeré nabízené zboží v e-shopu je dostupné skladem. Díky tomu můžeme nabídnout velmi rychlé doručení kamkoliv po České a Slovenské republice. Není třeba se bát nakupovat online. Každý produkt pečlivě zabalíme, tak aby byla zajištěna maximální bezpečnost při přepravě.

Prodejna Olomouc Poháry Bauer

Schweitzerova 798/99a
Olomouc, 779 00
tel: +420 605 273 366

Otevírací doba:
Po-Pá 9:00-17:00

 

Poháry si můžete vybírat dle cenových kategorií

Nezapomeňte se také podívat na naše stylové medaile.

 

 

Proč medaile v Olomouci od Poháry Bauer?

Medaile není jen příjemná odměna, kterou můžete po soutěži nosit na krku. Je to i krásná cena, která se pak může léta vyjímat na vašem oblíbeném místě jako připomínka velkého úspěchu a památka na sportovní nebo jiné výkony. Medaile Olomouc, to je skutečně velmi široká nabídka medailí pro různé události. Pro nejrůznější sportovní disciplíny ve vodě, na suchu i v povětří, k závodům pořádaných vlastními silami nebo v různých strojích, k turnajům pořádaným pro chytré hlavičky nebo šikovné ruce. Jednoduše každá hra, soutěž, utkání nebo třeba přebor si nějakou kvalitní cenu zaslouží. A medaile jsou cenou, která rozhodně potěší i povzbudí do budoucna. Medaile lze navíc kombinovat i s jinými oceněními, třeba s poháry nebo trofejemi.


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy