Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Sady pohárů

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Nabízíme několik zvýhodněných sad pohárů lišících se počtem pohárů v balení a exkluzivitou provedení. Sady pohárů je možné zakoupit již od 809 Kč. Za tuto cenu dostanete tři stříbrno-zlaté poháry pro první, druhé a třetí místo. Na sady pohárů je možné umístit emblém a poklici dle vašeho přání. Pokud vás sady pohárů zaujaly, klikněte na obrázek umístěný níže.

Dle čeho vybírat sady pohárů?

  • počtu kusů v balení
  • ceny sady pohárů
  • velikosti
  • barvy kalichu a podstavce
  • materiálu
  • designu
  • místa pro emblém a štítek
  • tvaru

sada pohárů na obrázku

Sada pohárů může vypadat různě. V případě, že vás naše nabídka nezaujala, neváhejte nás kontaktovat, připravíme vám individuální řešení.

Sada pohárů je dodávána za jednotné poštovné! Získáte tím tedy slevu hned dvakrát. Poprvé, že si nekoupíte produkty jednotlivě, ale v sadách a podruhé, že platíte jedno poštovné.

Věděli jste? Na sady pohárů nabízíme vybraným organizacím, kulturním a společenským celkům slevy. Informujte se u nás ještě dnes! 

Sady jsou vhodné pro většinu sportů. Nenáleží na tom, zda jde o fotbal, hokej, tenis, volejbal, lyžování či motorsport. Pokud si chcete sadu přizpůsobit, využijte nabízený emblém či štítek.

 

Pohárové sady pro každého

Profesionálové moc dobře ví, že někdy jeden pohár prostě nestačí. Pro organizátory soutěží a zápasů proto poskytujeme komplexní řešení v podobě univerzálních pohárových sad vhodných pro všechny sportovní disciplíny. Naše produkty vyrábíme zásadně z odolných materiálů s dlouhou životností a podmanivým luxusním vzhledem. Při zpracování originálních sportovních motivů klademe důraz na detail a umělecké provedení. Pohárové sady nabízíme v kompletu pro první tři místa nebo pro tým v různých barvách i rozměrech. Univerzální trofeje lze navíc doplnit o sportovní emblémy s originálním motivem nebo osadit štítkem s rytinou vlastního textu.


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.