Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Sportovní ocenění

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

sportovní oceněníProvozujete-li nějaký sport, jistě jste soutěžní typ toužící neustále posunovat své výkony k lepším výsledků. Cíl snažení je většinou stejný, probojovat se na větší či menší sportovní soutěž. A když již na takovém kláním budete, nejlépe je i vyhrát, stanout na stupních vítězů a získat sportovní ocenění. Samozřejmě nejde jen o nějaký pohár, ale i o chuť vítězství. Euforie z vítězství většinou za několik týdnů vyprchá, ale obdržené sportovní ocenění přetrvá a bude připomínat ten neobyčejný den. Potlesk diváků, blýskající se fotoaparáty, obdiv blízkých a další příjemné pocity.
Sportovní ocenění také příjemně vyzdobí obydlí – obývací pokoj, klubovnu či pracovnu. Návštěvám bude připomínat výsledky, kterých jste v životě dosáhli.
 

 

Sportovní ceny a trofeje

A jakými výrobky mohou být vítězové soutěžních turnajů obdarováni? Stěžejním produktem společnosti sportovní cenyPoháry BAUER s.r.o. jsou moderní sportovní poháry, které jsou rozděleny do tří kategorií dle cenového rozpětí. První kategorií jsou poháry ekonomy. Jsou to poháry nižší cenové úrovně určené pro pořadatele sportovních, kulturních i dalších akcí. Disponují dřevěným či mramorovým podstavcem, je možné je osadit emblémem, který vám dle vašich požadavků rádi zhotovíme. Dále jsou to poháry Standard a Luxus vyrobené z kvalitnějších materiálů.
Dalším výrobkem, hodící se pro sportovní ocenění, jsou kovové medaile. Ty se prodávají v několika barevných variantách (imitace zlata, stříbra a bronzu). Pomocí medailí může pořadatel sportovní akce obdarovat celé vítězné mužstvo či tým. Tím pořadatel ocení i jednotlivce, kteří by normálně získali jen společnou cenu. V sortimentu internetového obchodu je možné zakoupit medaile (sportovní ceny a trofeje) na většinu rozšířených sportů i na ty méně oblíbené. Pořadatele výstavních soutěží potěší sportovní ocenění v podobě kokardů či plaket. Sportovní ceny si u nás můžete vyzvednout v šesti kamenných prodejnách.

 

Další tipy na ceny pro sportovce získáte v levém menu našeho e-shopu.


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.