Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Turnaj mistryň - WTA Finals 2016

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Dne 23. října začne v Singapuru tenisový svátek - Turnaj mistryň a to s českým zastoupením.

Do závěrečného turnaje v jihovýchodní Asii se probojovalo hned několik českých účastnic. V singlu je jím Karolína Plíšková, s deblu pak nastoupí české duo Hlaváčková Hradecká a dále Šafářová s američankou Mattek-Sandsovou a Plíšková s Němkou Gordesovou. Do turnaje se nakonec nedostala Petra Kvitová, která se v minulém roce probojovala až do finále tohoto turnaje.

Pro čtyřiadvacetiletou Karolínu Plíškovou to bude první vystoupení v Singapuru, kde narazí v Bílé skupině na svoji nejméně oblíbenou hráčku Radwaňskou, se kterou při dosavadních 6 zápasech ještě nevyhála. Dále nastoupí proti Muguruzaové a lepší z dvojice Kontaová/Kuzněcovová.

Jako první z dvouher si zajistila účast Šafářová a postupně a dále mimo Plíškovou se připojila dvojice Hlaváčková Hradecká, pro které to bude již třetí účast.


Turnaj mistryň je dotován celkem sedmi miliony amerických dolarů a v případě neprohry žádného zápasu si vítězka může přijít až na 2 miliony! Pokud by jste měli zájem, i my na tenisové turnaje dodáváme poháry a medaile.

Zápasy budeme moci sledovat živě na České televizi. Držíme pěsti českým účastnicím!


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy