Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Vtipné texty na plakety a diplomy

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Trocha toho humoru neuškodí. Darujete-li důvod k úsměvu, předáte to nejcennější, co můžete. A nemusíte za takový dar ani utratit celou výplatu. Plaketa nebo diplom s výstižným, sarkastickým a vtipným textem nestojí příliš a prozáří den vašim nejbližším, na kterých vám opravdu záleží. Jde o ocenění, které uděluje lidstvo už odnepaměti a kdo by se nechtěl cítit alespoň na chvíli jako velký Spartakus? Každý z nás by měl alespoň jednou za život darovat někomu trofej.

 

Fantazii se meze nekladou. Když povolíte uzdu své kreativitě, možná nakonec taky dostanete plaketu za největšího vtipálka nebo diplom za první místo v soutěži o nejlepší sarkasmus. Nebo alespoň diplom za nejlepší obědovou „vařbu“.

 

Cena pro nejlepšího svědka

Máte vzpomínku, třeba na kamaráda, která se vám pojí s jeho jménem? Řekněte to trofejí! Jistě ještě nedostal trofej za nejvtipnějšího kamaráda nebo Oscara za nejlepší herecký výkon na vaší svatbě. Až si ji vystaví doma, bude na vás pokaždé s úsměvem vzpomínat, kdykoli půjde kolem.

 Akrylátová trofej Oscar OSC1

 

Plaketa zahřeje u srdce

Předvedla partnerka opravdu skvělý výkon v posteli či u plotny? Potřebujete ocenit výborný oběd? Nebo naopak jemně naznačit, že by vaše žena měla více žehlit a chcete ji pochválit i za to málo, jak je skvělá „žehlířka“, aby se více snažila? Také narozeniny jsou důvodem k radosti a z věku je radno dělat si legraci neustále. Skvěle se hodí plaketa s nadpisem „mládí v … a do důchodu daleko.“

 

Spravte to diplomem

Diplomy jsou nejmilejší vzpomínkou každého, kdo někdy ve školním věku vyhrál nějakou cenu. Ať už to byl závod v běhu nebo matematická soutěž, diplomy jsme vždy hrdě nosili domů a máme s nimi spojené nostalgicky pozitivní vzpomínky a chováme k nim hluboký cit. Sousedovi, jehož pes vám prohání slepice, můžete darovat diplom „Pes sprinter – vítěz v honbě za vším živým“ nebo diplom „Za nejlepší spermii, která vyhrála.“ Tím vždy jednoznačně potěšíte!


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.