Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Co je to plaketa?

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Pokud se právě nacházíte uprostřed organizování závodu, turnaje či jiné sportovní akce, a stále si nevíte rady co použít jako unikátní formu ocenění úspěšných účastníků, případně chcete doplnit například diplom o zajímavější upomínku, je tento článek určený právě pro vás. Dnes se zde totiž bude mluvit o plaketách, tedy alespoň o těch sportovních.
Plaketa PL0033

Co je to plaketa a jak jí personalizovat

Plaketa je označení sportovního ocenění, které obsahuje podstavec a zdobenou destičku libovolného tvaru, velikosti a barvy. Vyrábí se z nejrůznějších materiálů, ať už kovu, skla či dřeva. Na plaketě bývá vyznačeno o jakou událost se jedná, spolu s datem daného sportovního utkání.

Jestliže se vám tradiční plaketa nejeví dostatečně zajímavá, můžete zvolit některou z 3D plaket s různými motivy. Vyrábí se většinou na podstavci a doplnit je lze o štítek, jenž může obsahovat již zmíněné informace o daném závodu či turnaji, ale také jakékoliv jiné informace, jenž poslouží ke zvolenému účelu. Například pokud jde o sportovní turnaj v rámci teambuildingu malé firmy a plakety slouží spíše jako upomínkový předmět než trofej, můžete zvolit i text osobnějšího charakteru.

 
Plaketa PL0039

Plaketu můžete doplnit o tzv. emblém, jenž představuje něco jako logo. Může jít o logo sportovního utkání, disciplíny či příslušného sportu, k němuž je ocenění určené.
Plaketa PL0054

 
Zakoupení sportovních plaket

Nabízíme širokou škálu motivů a tvarů, sloužící k nejrůznějším druhům sportů, které můžete personalizovat dle vašeho uvážení. A ani pořizovací cena, pohybující se většinou, v závislosti na materiálu a vašich požadavcích, v rozmezí několika stovek korun, není jinak přehnaně vysoká. Doba dodání se z větší části pohybuje v rámci několika hodin (záleží na dopravě) a objednávat lze jak v sadách, tak i jednotlivě, přesně tak, jak vám vyhovuje.

 


Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy