Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Poháry Jihlava

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Pořádáte sportovní utkání, výstavu psů či turnaj? Jste jednotlivec a chcete obdarovat své blízké pohárem, medailí či trofejí a zároveň jste z Jihlavy a hledáte poháry Jihlava? Navštivte naši nově otevřenou prodejnu v Jihlavě na ulici Husova nebo nakupte online přes internet za akční ceny. Veškeré nabízené zboží v e-shopu je dostupné skladem. Díky tomu můžeme nabídnout velmi rychlé doručení kamkoliv po České a Slovenské republice. Není třeba se bát nakupovat online. Každý produkt pečlivě zabalíme, tak aby byla zajištěna maximální bezpečnost při přepravě.

 

Prodejna Jihlava Poháry Bauer

Husova 1288/25
Jihlava, 586 01
tel.: +420 727 903 143

e-mail:prodejna Jihlava


Otevírací doba prodejny Jihlava


Po-Čt 8:00-16:00
Pá 8:00-15:00

polední pauza 12:00-12:30

So-Ne zavřeno

tel. mimo pracovní dobu

 

Fotografie prodejny

poháry jihlava prodejna bauer

 

 Aktuálně nabízíme

 

Originální desing, který jinde nekoupíte

pohar standard

Poháry si můžete vybírat dle cenových kategorií

Proč si koupit sportovní poháry v Jihlavě právě od nás?

Vyberte si ze široké škály pohárů, které ocení všichni skvělí sportovci. V nabídce můžete vybírat od nejlevnějších a tedy cenově dostupných pohárů EKONOMY, sportovcům amatérských soutěží určitě udělají radost poháry z řady SUPER EKONOMY, které jsou za skvělou cenu, STANDARD, a pro náročnější jsou tady poháry LUXUS.

Skvělý design

Poháry Jihlava se vyznačují svým exkluzivním designem, který nadchne každého sportovce. Díky svému jedinečnému vzhledu se bude skvěle vyjímat na kdejaké poličce v obývacím pokoji, kanceláři či pracovně.

Poháry je možné obohatit pokličkou, pro výběr podstavce můžete vybírat z dřevěného, nebo mramorového materiálu. Kovový kalich nabízí rovněž místo pro emblém, nebo štítek.


Martin Sojka Autor článku

Majitel firmy a inovátor. Vymýšlím pro vás nové produkty. Ve volné čase rád poslouchám a mixuji hudbu.