Upozornění: Produktové změny - více zde
Zavolejte nám (Po-Pá 8-17)

Tisk na sklo

Martin Sojka 03. 02. 2023 Zajímavosti

Tisk na sklo je unikátní technologií, kterou lze využít nejen pro zkrášlení skleněných předmětů. V dnešní době je tato metoda často využívána i na zkrášlení skleněných prvků v domácnosti a mnoha komerčních prostor. Pokud tak chcete obkladům v koupelně nebo skleněnému zábradlí dodat šmrncovní vzhled, pak tu je tisk na sklo, který vám to umožní. Pojďme si jej v kostce představit.

 

Co je to tisk na sklo?

Tisk na sklo je metoda, kdy obyčejné čiré nebo barevné sklo dokážeme pokrýt požadovaným motivem nebo vybraným obrázkem. V dnešní době se nejčastějí využívá tzv. keramický tisk na sklo, který přináší mnoho výhod. 

 

Technologie tisku na sklo

Doba šla neuvěřitelně kupředu a i technologie tisku na sklo se posunuly. Z dříve moderního pískování nebo použití fólií jsme se dostali k tzv. laserového gravírování. Ten zaručuje stálost barev a vysokou odolnost proti poškrábání. Ani za několik let barvy nevyblednou, i když na ně intenzivně působí UV záření nebo vysoké teploty. Mimo životnosti má keramický tisk na sklo další výhody.

 

Základní výhody tisku na sklo

  • Potisk jakýkoliv reklamních předmětů a sklěněných trofejí
  • Zajistí uživateli novodobý vzhled vybraných míst
  • Může opticky zvětšit prostor
  • Díky sklu se k vám vždy dostane dostatek venkovního přirozeného světla a jeho potisk  obyčejné sklo designově vylepší

 

3D tisk a Image Glass

Zajímavá je i možnost tzv. 3D tisku na sklo, díky němuž dojde k neskutečnému oživení prostoru, kde jej využijeme. Úchvatnou novinkou je kombinování průhledných a neprůhledných ploch, čímž lze dosáhnout nečekaných oboustranných viziuálních efektů. 

 

Komu je služba určená?

Tisk na sklo je určen běžným i náročným zákazníkům, kteří se nespokojí s obyčejným proskleným prostorem. Dále těm, kteří chtějí oživit svůj byt nebo dům přesně vybraným motivem. Tím je pak možno se pochlubit před přáteli. .

 

Poptat tisk na sklo

Jméno a příjmení:
Email:
Telefon:
Dopřesňující poznámky:

Martin Sojka Autor článku

Jednatel firmy